دسته : کشاورزی و زراعت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 607 KB
تعداد صفحات : 24
بازدیدها : 417
برچسبها : منابع سن آندرالوس آفات مهم برنج
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلفایل حاضر تحقیق یا کمک تحقیقی بسیار مناسب برای دانشجویان ارشد رشته حشره شناسی و گیاه پزشکی می باشد و برخی مطالبی که در آن درج شده به صورت زیر است
سن آندرالوس
زیر خانواده Asopinae
اهمیت سن های آندرالوس (Andrallus spinidens F)
تاریخچه نام گذاری سن آندرالوس
دامنه انتشار سن آندرالوس
دامنه میزبانی سن آندرالوس
شکل شناسی
حشرات کامل
آفات مهم برنج
کرم سبز برگخوار برنج
شب پره یک نقطه ای برنج
مرفولوژی کرم ابریشم
پروانه موم خوار
و...
طبق گزارش های مختلف، این حشره دارای انتشار وسیعی بوده و تا کنون دامنه انتشار آن در چین، تایوان، ژاپن، فیلیپین، سوماترا و جاوه، اندونزی، ویتنام، برنئو، گینه نو، بنگلادش، هند، فیجی، تاهیتی، روسیه، آذربایجان، ترکیه، ایران، سوریه، اتیوپی، مالیوی، آفریقای جنوبی، موزامبیک، سودان، زئیر، ماداگاسکار، مالزی، استرالیا، آمریکای شمالی و نواحی گرم و مرطوب جهان گزارش شده است (صائب، 1378). اولین بار صائب (1371) این حشره را در حال شکار لاروهای Heliothis sp. در مزارع بادم زمینی شمال کشور (استان گیلان) مشاهده و گزارش نموده است.
...
2-6-1- کرم سبز برگخوار برنج
کرم سبز برگخوار برنج Naranga aenescens متعلق به راسته Lepidoptera و خانواده Noctuidae می باشد (خانجانی، 1384).
مناطق انتشار
کرم سبز برگخوار برنج در بسیاری از کشورهای آسیایی از جمله ژاپن، فیلیپین، ویتنام، چین و هندوستان انتشار دارد ولی در این مناطق جزو آفات درجه یک برنج محسوب نمی شود (Grist et al., 1969). این آفت برای اولین بار توسط سبزواری در سال 1352 از برنج کاری های تنکابن جمع آوری شده است. پس از مازندران در بین سال های 1357 و 1359 در استان گیلان شیوع پیدا کرده است. این حشره در سال 1362 در سطح وسیعی از مزارع برنج استان گیلان حالت طغیانی داشته به طوری که در برخی از مزارع خسارت شدید بوده و سطحی حدود سی هزار هکتار علیه این آفت سمپاشی شده است (موسوی، 1364).
...
خرید و دانلود آنی فایل