دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 150 KB
تعداد صفحات : 102
بازدیدها : 477
برچسبها : شادکامی پیشرفت تحصیلی
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
فصل اول: مقدمه
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و کاربرد نتایج پژوهش
اهداف تحقیق
بیان فرضیه ها
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
فصل دوم: مرور پیشینه ی پژوهش
شادکامی
عوامل مؤثر بر شادکامی
شادکامی ضامن موفقیت در پیشرفت تحصیلی
رهنمودهای کلی برای بالا بردن و حفظ شادکامی در کودکان و نوجوانان
مقاله ی پیشرفت تحصیلی
تحقیقات گذشته مربوط به موضوع (داخل کشور)
تحقیقات گذشته مربوط به موضوع (خارج از کشور)
رضایت از زندگی در جهان
رضایت از زندگی در ایران
عوامل زمینه ای مؤثر بر میزان رضایت فردی و شادی آن در امور زندگی
بررسی عوامل مؤثر در پیشرفت تحصیلی دانشجویان دکتر سید احمد هاشمی
بررسی عوامل مؤثر در پیشرفت دانشجویان
سؤالات پرسشنامه دکتر سید احمد هاشمی
فصل سوم: متدولوژی (روش پژوهش)
تعریف جامعه ی آماری
جامعه ی آماری
تعریف نمونه
نمونه و روش نمونه گیری
ابزارهای اندازه گیری در این پروژه
پرسشنامه ی شادکامی آکسفورد
روش اجراء پژوهش
روش تجزیه تحلیل داده ها
اعتبار و روایی پرسشنامه شادکامی آکسفورد (علی پور، نوربالا، احمد علی،)
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
اطلاعات توصیفی (نمونه، انحراف استاندارد، میانگین،)
نتایج آزمون های آماری مربوط به فرضیه ها با ذکر فرضیه ها
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
بیان مسئله
بحث و نتیجه گیری پژوهش
محدودیت ها در حین انجام پروژه
پیوست ها
پرسشنامه شادکامی آکسفورد
جداول
مقدمه
در سال های اخیر با گسترش روان شناسی مثبت نگر مطالعه شادکامی محور اساسی پژوهش های این حیطه بوده است. لذا طبیعی است که برای اندازه گیری آن ابزارهای مختلفی ساخته شده باشد. برای سنجش شادکامی دو پرسش نامه کلاسیک و رایج وجود دارد: یکی از این ابزارها سیاهه شادکامی آکسفورد است. این ابزار که به فارسی ترجمه شده و پایایی و روایی مقدماتی آن برآورد شده است، در پژوهش های مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است. یکی دیگر از ابزارهای سنجش شادکامی مقیاس افسردگی- شادکامی (D-hs) است که در سال 1993 توسط مک گریل و جوزف ساخته شده است. پژوهش های مختلف از جمله جوزف و لویس نشان داده شده است که این ابزار نیز از پایایی و روایی قابل قبولی برخوردار است. اگر چه این دو مقیاس همبستگی معنی دار و بالایی دارند. اما گاه استفاده از آنها به نتایج متفاوتی منجر شده است. با این حال تحقیق در سؤالات دو پرسش نامه یادشده نشان می دهد که این ابزارها بر مبانی نظری متفاوتی استوارند. فرانسیس معتقد است که ظاهراً سیاهه شادکامی آکسفورد شدت شادکامی و مقیاس افسردگی- شادکامی فراوانی شادکامی را می سنجد و به همین دلیل تفاوت این دو ابزار باعث ایجاد نتایج متضادی شده است.
شادکامی عبارت است از رضایت از زندگی و وجود حداکثر میزان عواطف مثبت و نبود هیجانات منفی و تکان دهنده ی عصبی برای فرد. مسئله ی شادکامی همچون عزت نفس جزء اساسی ترین عوامل در رشد مطلوب شخصیت کودکان و نوجوانان است. مطالعات و پژوهش های متعدد نشان می دهند که کودکان و نوجوانانی که دارای حس شادی هستند نسبت به همسالان خود در شرایط مشابه، پیشرفت تحصیلی و کارآمدی بیشتری از خود نشان می دهند. پرورش احساس شادی در کودکان و نوجوانان از مهم ترین وظایف مربیان و والدین است که در این ارتباط بیشترین نقش بر عهده ی الگوهای رفتاری است.
موضوع شیوه های جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان و پیشرفت آموزشی آن ها به منظور کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری و کارایی نظام آموزشی در سه دهه اخیر به یکی از مهم ترین مباحث نظام آموزشی ما تبدیل شده است. به عبارتی در حال حاضر همه ی مسئولان نظام آموزشی و بسیاری از اولیا و دانش آموزان به نحوی با این معضل درگیر هستند که تحقیقاتی که پژوهشگران انجام داده اند یا هم اکنون نیز انجام می دهند و بحث های فراوانی را که روان شناسان، مشاوران متخصصان تعلیم و تربیت در این راستا دارند صرفاً به همین جهت است که شاید با شناخت مسئله و کشف راه های اساسی ریشه ی این معضل را برای همیشه بخشکانند و از بین ببرند.
از دیرباز مسئله از بین بردن افت آموزشی یا پیشرفت تحصیلی مورد بحث و تفحص متخصصان تعلیم و تربیت بوده و همواره در پی آن پیشنهادات، راه کارها و سیاست هایی به همین منظور وجود داشته تا بتوانند جلوی این معضل فرهنگی را گرفته و استفاده ی بهینه از امکانات مالی و منابع محدود کشور به عمل آید تا شاید برای همیشه این مشکل اساسی آموزشی زدوده شود و دیگر شاهد حیف و میل شدن بودجه های نظام آموزشی خود نباشیم.
...
خرید و دانلود آنی فایل