دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 112 KB
تعداد صفحات : 73
بازدیدها : 676
برچسبها : گزینش نیروی انسانی عملکرد سازمان تحقیق استخدام سازمانی
مبلغ : 4800 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
فصل اول طرح تحقیق
مقدمه
بیان مساله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیات تحقیق
جامعه آماری،حجم نمونه
ابزار و روش گردآوری اطلاعات
فصل دوم ادبیات تحقیق
ادبیات تحقیق
جذب و بکارگیری نیروی انسانی
عوامل محیطی
عوامل سازمانی
بررسی شیوه گزینش نیروی انسانی
وضع موجود
مشکلات نیروی انسانی
ویژگی آزمون استاندارد برای جذب نیروی انسانی
نبود برنامه ریزی
مولفه های نیروی انسانی
مراحل کارمند یابی (جذب نیروی انسانی)
منابع و روشهای تامین نیرو در داخل
منابع و روشهای تامین نیرو در خارج
اثر بخشی
بررسی نقش و اهمیت نیروی انسانی در سازمانها
بررسی منابع نظری نظام جذب و نگهداشت منابع انسانی
فصل سوم تجزیه و تحلیل
تجزیه و تحلیل یافته ها
آزمون آماری فرضیه اصلی تحقیق
آزمون آماری فرضیه اول
آزمون آماری فرضیه دوم
آزمون آماری فرضیه سوم
فصل چهارم بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری
پیشنهادهای محقق
*****************
چکیده:
تغییرات گسترده و شتابان محیط فعالیت سازمانها ضرورت هایی را در زمینه اتخاذ تدابیر و استراتژیهای متنوع و متناسب با شرایط، فراهم آورده است. در این میان مدیریت منابع انسانی به عنوان عامل انسجام افقی سازمان از سویی به مثابه یک استراتژی مؤثر قابل پیشنهاد و پیگیری است و ازسویی دیگر نیز به عنوان شرط موفقیت استراتژی های دیگر مطرح است. منابع انسانی به عنوان یک منبع و سرمایه انسانی موجود و واجد سرمایه های چهارگانه فیزیکی، فکری، اجتماعی و عاطفی است که مدیریت منابع انسانی می تواند در فرآیندی مدیریت شونده انباشت این سرمایه ها و بکارگیری آنها را میسر سازد. مقوله منابع انسانی به سبب پیچیدگی معطوف به واقعیت انسانی و همچنین روابط حیطه حضور انسان از پیچیدگی ها و ظرافت های فوق العاده ای برخوردار است که تعدد مفاهیم مرتبط با این حوزه، خود تصدیقی بر این مدعا است. مدیریت منابع انسانی با موضوعات جذب، نگهداشت و ارتقاء با مفاهیم گسترده ای همچون آموزش، فرهنگ سازمانی، انگیزش، تلقی های کاری، اخلاق کاری،اعتماد و ... سر و کار دارد.
در این راستا، در این گزارش، سعی بر آن است، ضمن بررسی نقش و اهمیت سرمایه انسانی در سازمانها، و نیز مروری بر مبانی تئوریک نظام جذب و نگهداشت نیروی انسانی، مسئله گزینش نیروی انسانی و تاثیر آن بر عملکرد سازمان ، مورد بررسی قرار گیرد.
اهداف تحقیق
1) شناسایی و بررسی :
2) توصیف کردن رابطه بین :
3) تبیین و ترویج :
دایر و هولدر به کارگماری افراد را مجموعه ای از اعمال توصیف کرده اند که برای شکل دادن به نیروی کار سازمانی طراحی شده است ، یعنی فرایند تطبیق افراد با مشاغل (منبع داخل فایل دانلودی).
جذب و گزینش اغلب بر مبنای مصاحبه (منبع داخل فایل دانلودی) تجربیات آموزشی و الزامات تحصیلی برای شغل ، کنترل سابقه متقاضی و معرف وی بوده و گزینش در پی مشاوره با سر پرستان و کارکنان بخشی که متقاضی قرار است در آن مشغول به کار شود صورت می پذیرد (منبع داخل فایل دانلودی) .شرکت های کوچک نیز همچون سازمانها توجه ویژه ای به عوامل غیر ابزاری در مورد استخدام خود مبذول می دارند از جمله هنجارها ، ارزش ها و عقاید سازمان و متقاضی (منبع داخل فایل دانلودی) و تناسب فرد و سازمان اغلب مهمترین عامل در تصمیم گزینش می باشد .
مدیران اغلب بر تناسب بین شایستگی های متقاضی و نیازهای عمومی سازمان تاکید دارند و نه الزامات ویژه شغل (منبع داخل فایل دانلودی). این امر شامل تنظیم کردن شایستگی های متقاضی با ارزش ها و فرهنگ سازمانی می باشد و نه تنظیم دانش اولیه ، مهارتها و توانایی های او با حداقل شایستگی های لازم برای انجام شغل (منبع داخل فایل دانلودی).
...
توانایی های انسانی زمینه های بسیار متعدد و متنوعی را در برمی گیرد که می توان آنها را به توانایی های جسمی و ذهنی تقسیم کرد. درست است که در انجام دادن بسیاری از کارها توانایی های جسمی نیز وارد عمل می شود ، در اینجا بیشتر توانایی های ذهنی ، حسی و حرکتی مورد نظر است. برای ارزیابی یا سنجش توانایی های انسانی از انواع مختلف آزمون ها استفاده می شود و این استفاده می تواند در ارتباط با زمینه های مختلف باشد ، اما هدف از آزمون ها در زمینه شغلی چه می تواند باشد؟ از آزمون ها کمک گرفته می شود تا امکان سازگاری فرد با شغل آینده او را پیش بینی کنند و در سپردن دستگاه ها و وسایل کار به کارکنان و کارگران تفاوت های فردی را در نظر بگیرند و در مجموع افراد را طوری انتخاب کنند که بازده بیشتری داشته باشند.
...
بی شک دنیای کنونی، دنیای سازمانها است و متولیان این سازمانها انسانها هستند؛ انسانهایی که در کالبد سازمان روح می دمند، آن را به حرکت درمی آورند و اداره می کنند. سازمانها بدون وجود نیروی انسانی نه تنها مفهومی ندارند، بلکه اداره آنها نیز میسر نخواهد بود. حتی با وجود فنآور شدن سازمانها و تبدیل آنها به توده ای از سخت افزار، همچنان نقش انسان به عنوان عاملی حیاتی و راهبردی در بقای سازمان، کاملاً مشهود است. براین اساس منابع انسانی ارزشمندترین منبع سازمانهای امروزی به شمار می آیند چرا که به تصمیمات سازمانی شکل داده، مسایل و مشکلات سازمان را حل نموده و بهره وری را عینیت می بخشند.
افزایش بهره وری سازمانها و توسعه روزافزون آنها، مستلزم رشد و بهره وری کارکنان و نیز تقویت نیروی انگیزش آنان می باشد. برخی اندیشمندان دانش مدیریت، از انگیزش به عنوان موتور محرک یا نیروی پیش برنده انسان، یادکرده اند.
...
خرید و دانلود آنی فایل