پروژه مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر

پروژه مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر پروژه مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر

دسته : برنامه ریزی شهری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 52 KB

تعداد صفحات : 80

بازدیدها : 312

برچسبها : پروژه طراحی فرودگاه طرح فرودگاه رامسر

مبلغ : 1000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر

پروژه دانلودی مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر

این پروژه در دو بخش کلی بررسی وضعیت موجود و برآورد ترافیک و سطوح مورد نیاز در دوره طرح تهیه شده است. در زیر بخشهایی از متن تحقیق آورده شده است.

بازدید محلی، مذاکره با رئیس و مسئولین فنی فرودگاه

فرودگاه در شمال شهرستان رامسر و در مرکز شهر و حاشیه دریای خزر در سال 1342 بصورت باند خاکی تأسیس و در سال 1347 عملیاتی گردیده است. این فروگاه توسط شرکت نفت و دولت تأسیس گردیده است. در گذشته استقبال بسیار خوبی از این فرودگاه بعمل می آمده است بطوری که روزی چهار پرواز در این فرودگاه انجام می شده است.

در حال حاضر باند فرودگاه آسفالت و دارای 1500 متر طول و 45 متر عرض می باشد و از دو طرف باند پرواز نیز توسط جاده تنکابن بلوار مرکز تفریحی فدک احاطه گردیده است و از انتهای باند هر دو سو کمتر از 100 متر فاصله جهت تطویل و توسعه باند وجود دارد اطراف فرودگاه در سمت شمال شرقی پر از درختان میوه و مرکبات و باغهای شخصی می باشد و در سمت جنوب غربی نیز مناطق مسکونی در فاصله بسیار کمی از باند و فنس فرودگاه وجود دارند و فرودگاه کاملاً از هر سمت محاصره گردیده است و کار توسعه را با مشکلات زیادی مواجه خواهد نمود. در مذاکرات بعمل آمده با مسئولین فرودگاه این نکته مشخص گردید که فرودگاه بدلیل محدودیت اراضی و ملاحظات اقتصادی نتوانسته در مقیاس بالا به پردازش مسافر و بار بپردازد و بدلیل کمبود امکانات هوانوردی و غیر هوانوردی و قدیمی بودن دستگاهها و تجهیزات حتی قادر به ارائه خدمات مطلوب مخصوصاً در شرایط جوی و آب هوایی نامساعد نگردیده است.

قسمتی از تملک اراضی برای توسعه و تطویل باند صورت پذیرفته اند که باعث امیدواری برای توسعه آتی می باشد البته بایستی به این نکته اشاره گردد که طرح تطویل باند بسیار محدود بوده و بسیار پرهزینه و از لحاظ فنی نیز با مشکلات زیادی توام خواهد بود. در حال حاضر هدف از ادامه فعالیت این فرودگاه آن است که پروازهای داخلی مسافر به مقصد تهران در آن پردازش گردیده و جهت رونق و ازدیاد تعداد پرواز این فرودگاه در زمینه صادرات گل و محصولات کشاورزی و مرکبات و توسعه صنعت توریست گام برداشته شود. که در این صورت مسلماً با مرتب بودن پروازها می توان با توجه به اقلیم فرودگاه به آینده آن تا حدودی امیدوار بود. از کلیه ساختمانهای فرودگاه شامل ساختمان ترمینال، برج مراقبت- ساختمان فنی- مهمانسرا- ساختمان ایمنی زمینی- ساختمان برق اضطراری و موتورخانه و محوطه های مربوطه، اراضی محدود فرودگاه در داخل و خارج فنس حفاظتی، پست نگهبانی در بدو ورود و منبع هوایی آب بازدید بعمل آمده و کیفیت کلیه این ابنیه مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت که در بندهای بعدی مطالعات به آنها اشاره خواهد شد.

پیش بینی بار در فرودگاه رامسر

امروزه در عرصه جهانی جهت تولید و ساخت، نوعی مدیریت اعمال می گردد که هر چه سریعتر این کالاهای ساخته شده را به منظور استفاده بهینه از نقدینگی و همچنین برای افزایش تولید و فروش بیشتر کالا و ایجاد بازارهای جدید صنعت حمل و نقل هوائی مورد استفاده قرار می گیرد این صنعت حمل و نقل کالا، سرعت در گردش کالا را تضمین می نماید ولی متأسفانه آمار جابجائی بار در سالهای 1374 1380 نشان دهنده سهم بسیار ناچیز حمل و نقل هوائی در این فرودگاه می باشد و از اساسی ترین عوامل آن عدم شناخت کافی صاحبان کالا از شیوه حمل و نقل هوائی در مورد ارزانی آن نسبت به سایر وسایل حمل و نقل بار و ایمنی کالا در حمل و نقل می باشد به طور کلی در فرودگاه رامسر بیش از 90 درصد بار هوائی از طریق هواپیماهای مسافری جابجا می گردد به طوری که در سال 1380 کل بار جابجائی همراه مسافر 82 تن می باشد با توجه به مواردی که در بالا شرح داده شد بدیهی است که تعریف و پیش بینی بار و نوع ناوگان باری مبتنی بر آن خواهد بود که گسترش صادرات غیرنفتی و سیاستهای اقتصادی در این منطقه فعال گردد.

درجه عملیاتی فرودگاه رامسر

درجه عملیاتی فرودگاه (Category) به عملیات تجهیزات و کمک ناوبری، عملیات آتش نشانی و ایمنی زمینی و همچنین از لحاظ مشخصات باند و تاکسی و بهای پرواز اطلاق می گردد که در این بخش فرودگاه را از لحاظ مشخصات باند پرواز در وضع موجود و پیش بینی های آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت. مشخصات و مقاومت باند پرواز فرودگاه رامسر به قرار ذیل می باشد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید