دسته : شیمی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 62 KB
تعداد صفحات : 43
بازدیدها : 227
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 5500 تومان
خرید این فایلآزمایشگاه شیمی آلی
قسمتهایی از متن بهمراه فهرست مطالب:
مقدمه
بخش آزمایشگاهی یک دوره مقدماتی شیمی آلی مکمل قسمت درسی است ,در اینجا به طور مستقیم می آموزید که ترکیبها وواکنشهایی که در درس توصیف می شوند تنها علایم اختصاری نیستند.به علاوه حتی بسیاری از مفاهیم نظری را که دردرس مورد بحث قرار می گیرند می توان در سطح مقدماتی آزمایش کرد و متوجه خواهید شدکه جمع آوری و تفسیر نتایج به قالب نظری موضوع صورت واقعی می دهد.
ولی به احتمال زیاد مهمترین هدف این آزمایشگاه ایجاد آشنایی به فنون عملی شیمیدان آلی با تجربه است. مسلما فراگیری طرز کار با مواد شیمیایی آلی و به کار بردن صحیح دستگاهها قسمت ضروری آموزش شیمیدان است. نکته ای که کمتر بدیهی ولی به همین اندازه اهمیت دارد آن است که آموزش تقرب علمی به کار آزمایشگاهی به آنچه فن خوب تجربی نامیده می شود منتهی می شود. در بندهای زیر بیشنهادهایی برای کمک به توسعه فن خوب می شود.
هیچگاه آزمایشی را شروع نکنید مگر اینکه مفهوم کلی آن آزمایش و دلایل اعمال مبهم آن را درک کنید .این کار مستلزم آن است که آزمایشی را قبل از آمدن به آزمایشگاه مطالعه (نه فقط خواندن) کنید.به همین دلیل معمولا"تجربه های آزمایشگاهی را به جزدر شرایط غیر عادی چند روز قبل تعیین می کنند.در صورتی که خوب آماده باشید نه تنها کارتان در آزمایشگاه بهتر می شود بلکه از نظر معلومات و همچنین نمره نیز بهره بیشتری می برید . ...
...
:=:=:=:=:=:=:=:=:
مقدمه و ایمنی در آزمایشگاه 2
شناسایی الکل ها 4
شناسایی آلدئید ها از کتون ها 6
تهیه صابون 10
تهیه آسپرین 14
تهیه نیترو بنزن 18
تهیه آنیلین 20
تهیه پارارد 24
خالص کردن پارارد 28
استیله کردن آنیلین 31
نیترو دارکردن استانیلید 34
کروماتوگرافی 37
تهیه استر 40
بعضی از وسایل آزمایشگاه شیمی آلی 47
منابع
:=:=:=:=:=:=:=:=:
عنوان آزمایش:
خالص كردن پارا رد و تعیین بازده واکنش
شماره آزمایش: .....................................................
وسایل مورد نیاز: 1- پی ست 2- پی پت 3 -دما سنج 4- هم زن 5 – دماسنج 6- لوله موئین 7 - سه پایه 8-چراغ گاز 9- قیف 10- دستگاه صافی خلاء
مواد مورد نیاز:1- گلیسرین2 - آب مقطر 3 - ا لكل
نام آزمایش كننده:
نام همكاران:
استاد مربوطه:
شرح تئوری :
همه تركیبات آزو در شرایطی كه كاهش تركیبات نیترو با آنها مطابقت دارند به آمین های نوع اول قابل تبدیل اند.
بنابراین از طریق جفت شدن آزویی می توان یك گروه آمین نوع اول را به جز جفت شدن تبدیل كرد در این جریان –Oو-P و دی آمین ها یا آمینو فنول ها تولید می شود.
كه در سایر روش ها دشوار تر بدست می آیند . جفت شدن آزویی در صنعت به مقیاس وسیعی برای تهیه رنگینه ها ی آزویی به كار می رود این رنگینه تقریبا شامل نیمی از سهم اصلی مجموع تولید رنگینه های آرویی به كار می رود این گروه رنگینه تقریبا شامل نیمی از سهم اصلی مجموع تولید رنگدانه هاست .
به طریق جفت شدن نمك های دی آزونیوم تعداد بسیاری از آمین های آروماتیك (آنیلینهای استخلافی نفتیل آمین ها و.....)و اجزای جفت شدن مختلف تعداد زیادی از رنگینه های آزویی تهیه شده اند . مهمترین آنها رنگینه ها ی آزویی (عاری از فلز)آنیونی هستند آنها دارای یك یا چندین گروه سولفور بوده ودر نتیجه در آب محلول اند بر اثر تجزیه یك رنگینه آنیونی (نام)می دهند.
رنگینه آزویی آنیونی روی انواع رنگ شوینده ها بر حسب رنگ پذیری متفاوتشان تفاوت ها ی محسوسی نشان می دهند واز این لحاظ به دو دسته تقسیم می شوند . رنگینه آزویی اسیدی مثلا نارنجی ا ا برای رنگ كردن تركیبات اولیه ای كه گروههای بازی دارند (پشم وابریشم و پلی آمیدو چرم)رنگینه آزوئی مستقیم برای رنگ كردن الیاف سلولزی غیر خورنده اولین رنگینه آزوئی كشنده مستقیم قرمز گنگو بوده ولی به علت خلوص جزئی آن از مدتها پیش به عنوان رنگ الیاف فاقد اهمیت شده است امروزه تولید همه رنگینه هایی كه از بنزیدین سرطان زا مشتق می شوند به شدت كاهش یافته یا متوقف شده اند . ....
...
خرید و دانلود آنی فایل