پرسشنامه مقیاس سنجش ادراک خویشتن

پرسشنامه مقیاس سنجش ادراک خویشتن پرسشنامه مقیاس سنجش ادراک خویشتن

دسته : پرسشنامه

فرمت فایل : word

حجم فایل : 21 KB

تعداد صفحات : 14

بازدیدها : 468

برچسبها : پرسشنامه ادراك خویشتن

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود پرسشنامه سنجش ادراك خویشتن (SMSP) - مقیاس 40 سوالی سنجش خویشتن پذیری و ادراک خویشتن

پرسشنامه دانلودی حاضر که مقیاس خویشتن پذیری (Sa) و ادراک خویشتن را مورد سنجش قرار میدهد در 14 صفحه ی ورد و قابل ویرایش همراه با تشریح کامل پرسشنامه، اعتبار ، پایایی، کلید نمره گذاری مقیاس های سنجش ادراک خویشتن شامل خرده مقیاس خویشتن پذیری و حرمت نفس و جداول کامل می باشد.

ای. ال . شوستروم در 1962 پرسشنامه تعیین موقعیت شخص را تهیه کرد (خدمات آزمون آموزشی وصنعتی سان دیگو، آمریکا) که دارای 150 سئوال و 10 مقیاس فرعی است. ترکیب دو مقیاس یعنی حرمت نفس و خویشتن پذیری با 40 سئوال ادراک خویشتن را اندازه می گیرد.

مقیاسهای اندازه گیری حرمت نفس و خویشتن پذیری از پرسشنامه Pio (4) استخراج شده اند. وقتی این دو مقیاس با هم ترکیب شوند ادراک خویشتن را اندازه گیری می کنند.

حرمت نفس (Sr)

حرمت نفس تایید خود به دلیل لیاقت یا قوت است. شامل 16 سئوال است و در هر سئوال دو انتخاب داده شده، که یکی از آنها باید انتخاب شود.

مقیاس خویشتن پذیری (Sa)

این مقیاس تایید یا پذیرش خود را با وجود ضعف ها یا کاستی های اندازه می گیرد. دارای 26 سئوال است. پاسخگو باید یکی از دو انتخاب را علامت بزند. نمره بالا در مقیاس خویشتن پذیری پذیرش ضعف ها یا کاستی ها را نشان می دهد. نمره پائین نشان دهنده ناتوانی در پذیرش ضعف های خود است. نیل به خویشتن پذیری مشکل ترازنیل به حرمت نفس است.

ادراک خویشتن

تفسیر همزمان مقیاس های خویشتن پذیری و حرمت نفس را می توان انعکاسی از قلمرو عمومی ادراک خویشتن (Sp) دانست.
سئوالات پرسشنامه تعیین موقعیت شخص به صورت مثبت و منفی بیان شده اند. بسیاری از محققان فرض می کنند که خواننده،" متضاد" معنی سئوال مورد نظر را می داند که به طور ضمنی در سئوال مطرح گردیده است ولی بسیاری اوقات یک کلمه دارای چندین معنای معادل است، که بستگی به موقعیت خاص کاربرد آن کلمه دارد.

هنجارها

مقیاس های حرمت نفس و خویشتن پذیری روی 200 کارمند بیمارستانی که در پنج بیمارستان عمومی دهلی شاغل بودند اجرا شد. این مقیاس ها با نسخه اصلی در مورد پزشکان و پرستاران بکار رفت، اما در نسخه هندی برای نظافتچی ها و بهیاران استفاده شد، هنجارهای درصدی برای این گروه آماده شده که در جدول 1 آمده است.

مقایسه این هنجارها با هنجارهای "شوستروم" نشان می دهد که بین نمونه بیمارستان و دانشکده تا حد نقطه 99 درصدی تفاوتی وجود ندارد. اما در ربته های درصدی دیگر تفاوتهای عمده ای هست. بنظر می رسد که این مقیاس به خوبی افراد را از هم تفکیک می کند.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید