دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 55 KB
تعداد صفحات : 15
بازدیدها : 337
برچسبها : مدیریت کنترل کنترل کیفیت مهندسی کیفیت
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلکنترل کیفیت مبحثی بسیار زیبا در علم مدیریت می باشد که زیر مجموعه ای از TQM (مدیریت کیفیت جامع) می باشد. امروزه سازمانهای ارائه دهنده استانداردهای کنترل کیفیت با هدف حذف ضایعات، رضایت مندی مشتری، نظام مندی مدیریت، انتفاع سازمان و در کل بهره وری همه جانبه پا به عرصه محیط سازمان و جامعه نهاده اند و با شعار مشتری مداری سازمان را به هدف والای رضایت مندی در همه جوانب راهنمایی می کنند.
در مهندسی و تولید صنعتی، بخش کنترل کیفیت و مهندسی کیفیت به بخشی گفته می شود که به درست کردن روش هایی مشغول است تا کارخانه بتواند به وسیله آن روش ها از مرغوبیت و مشتری پسند بودن کالاهای تولیدی خود مطمئن گردد.
این روش ها و سیستم ها معمولا با همکاری با دیگر رشته های مهندسی و بازرگانی طراحی می شوند.
یکسان بودن تقریبی برجسته کاری های ستون ها و دیوارهای تخت جمشید، نیایشگاه های مصری و یونانی و دیگر سازه های باستانی نشانگر اینست که موضوع کنترل کیفیت از دیرباز نزد بشر وجود داشته است.
عمده بحث کنترل کیفیت مربوط به انجام نمونه گیری از محصولات، بازرسی آن نمونه ها و تعممیم نتایج به کل انباشت محصول است که بر اساس روش های آماری انجام می گیرد . از دیگر روش های مورد استفاده در کنترل کیفیت، کنترل فرایند تولید محصول به جای کنترل محصول تهیه شده است که با استفاده از روش های آماری مانند SPC و... انجام می گیرد. مبحث کنترل کیفیت، جایگاه ویژه ای در مباحث نظام های جامع مدیریت کیفیت دارد.
امروزه قیمت و کیفیت از مهمترین مزیتهای رقابتی در صنایع به شمار می آید. از این رو بررسی رابطه بین این دو مزیت رقابتی در سالهای اخیر بسیار مورد بحث بوده است. اینکه بدی کیفیت چه تاثیری بر قیمت محصولات و متعاقبا درآمد شرکت خواهد داشت و نیز برای رسیدن به کیفیت مطلوب باید چه قدر هزینه کنیم ، بحث هزینه یابی کیفیت را جایگاهی ویژه بخشیده است.
هزینه یابی کیفیت از مباحث جدید مدیریتی است که می تواند وضعیت و عملکرد شرکت را از ابعاد مختلف مانند حسابداری بهای تمام شده، کنترل کیفیت، تعمیرات و نگهداری، زنجیره تامین، مدیریت تولید و... نشان دهد و با تهیه ترازنامه کیفیت در شرکت و مقایسه روند هزینه های کیفیت می توان هزینه کیفیت در شرکت را کنترل و بهبود بخشید. ...
عناوین مقاله
مقدمه
کنترل کیفیت و مهندسی کیفیت
ایزو 9000 به عنوان ابزاری برای رسیدن به مدیریت کیفیت جامع
مدیریت جامع کیفیت برای آموزش
ارائه یک مدل برنامه ریزی خطی فازی در بکارگیری QFD
مقایسه نمونه گیری پشت سر هم با نمونه گیری تصادفی در SPC
COQ هزینه یابی کیفیت
مهندسی مجدد -مدیریت دگرگون سازی سازمانها
مدیریت فرایند انگیزش
منابع و ماخذ
خرید و دانلود آنی فایل